Vei Lou Queri - Chambres et Table d'hote

"VEI LOU QUERI"

voor wandelvakanties op de Franse campagne

Moutier-Malcard  - Creuse  -  Limousin
 

Wandelen-in-Frankrijk.net

Home > Groepswandelarrangement > trektocht  “Langs de bronnen van het Franse plattelandsleven”


In het kader van ons 10-jarig bestaan organiseerden wij in 2012 een door ons uitgezette en begeleide 7-daagse wandeltrektocht ter kennismaking met het zuiden van de Creuse, volledig verzorgd en met bagagevervoer. Het was een doorslaggevend succes. Vandaar dat deze reis op het programma blijft staan voor groepen vanaf 8 personen. Als je belangstelling hebt, zullen wij kijken of de trektocht nog een keer te organiseren valt.

Zaterdag, de dag van aankomst word je verwend met een heerlijk diner. Zondagmorgen vertrekken we gezamenlijk naar het startpunt van de wandeling en maken we de eerste kilometers. De volgende dagen wandelen we door weiden en (Douglas) dennenwouden, over heuvels en heidevelden, langs beekjes, watervallen en meren, waaronder het grote Lac de Vassivière. De route loopt ook over het midden in het meer gelegen eiland met kasteel, beeldenpark en kunstcentrum. Op vrijdag wandelen we weer terug naar de auto’s en vertrekken we na de picknick weer naar huis.
Het aantal kilometers verschilt per dag. Het gemiddelde is
17 km. Omdat onze eigen auto paraat is, bestaat de mogelijkheid een dagdeel rust te nemen. Rond het Lac de Vassivière kan je eventueel afsnijden via een bootverbinding.  
Tijdens het afsluitende diner kunnen we napraten over onze belevenissen. Na het ontbijt op zaterdagmorgen vertrek je – met een afscheidscadeau - weer naar huis of je boekt een of meer nachtjes bij.*

routekaart gr du pays 

typisch Creusens kerkje uit de 12e eeuw

 rust na een lekker klimmetje

voedzame maaltijd bij een van onze overnachtingsadressen

lac de vassivière

..op een geslaagde trektocht!


Het arrangement begint en eindigt in onze chambres d’hôtes. Onderweg eten en slapen we elke nacht ergens anders; in een hotel, gîtes (vakantiehuisje) en/of chambres d’hôtes. In de chambres d’hôtes en het hotel deel je met z’n tweeën een kamer al dan niet met eigen badkamer. De gîtes bezetten we met meer mensen. Voor die nachten neem je ook een lakenzak, kussensloopje en badhanddoek mee. De bagage wordt vervoerd met onze auto. Je draagt uiteraard wel een dagrugzakje. We lunchen à la Française, d.w.z. een ”wat-de-pot-schaft” menu in een eenvoudig restaurant of we picknicken onderweg.

Prijs en mogelijkheid -  op aanvraag
In de prijs is inbegrepen :
> 7 nachten logies/ontbijt (chambres d’hôtes, hotel, gîte)
> 7 lunches (menu ouvrier of picknick)
> 7 diners inclusief wijn
> bagagevervoer
> begeleiding
> afscheidscadeau
Niet inbegrepen zijn andere consumpties en het vervoer van en naar uw huis. Het minimum aantal deelnemers is 8, het maximum 12.

* Verlenging van het arrangement (ervoor of erna) is mogelijk. Prijs per nacht inclusief ontbijt en diner € 71 p.p. (op basis van 2 personen per kamer) 

Datum: te bepalen bij inschrijving.

Voel je toch minder voor een trektocht? Geen nood, dan kan je altijd kiezen voor ons individueel wandelarrangement of het combinatie-arrangement "In de Voetsporen van Prins Zizim".

Onze voorwaarden
Reserveren

 Veï Lou Quéri - Chambres et Table d'Hôtes - Gîte
3, route du Geay
Fr-23220 Moutier-Malcard

corrieron@wanadoo.fr 
+33 (0)5 55 80 66 08
+33 (0)6 83 23 95 69

Terug naar startpagina

Wandelen in Nederland

Wandelen in Marokko

Veï Lou Quéri

 Webmaster"Veï Lou Quéri" Chambres et Table d'hôtes en Creuse: Corrie de Hoog -Tous droits réservés © 2010 - Contact: corrieron@wanadoo.fr

 

 

 

 

 

 

 

http://www.wandelen-in-frankrijk.net/

http://www.aziamtrek.com/

http://www.aziamtrek.com/francais/index.htm

http://www.veilouqueri.com/index.htm

http://www.veilouqueri.com/nederland/index.htm

http://www.veilouqueri.com/english/index.htm

http://www.veilouqueri.com/deutsch/index.htm

http://www.bungalow-nederland.com