chambres d'hôtes in de Creuse

WANDELEN-IN-FRANKRIJK.NET
voor wandelvakanties op de Franse campagne 
"VEÏ LOU QUÉRI" in de Creuse - Limousin

Ons adres en zo
Onze voorwaarden
Reserveren

Home > Gastenboek


Hieronder volgen enkele wandelreacties uit ons gastenboek :

Klik de gescande teksten aan en vergroot je scherm om de tekst leesbaar te maken.

   

  Na kilometers tuffen over de Franse snelwegen, werden we 200 mtr. voor jullie huis begroet door Tessa, die braaf bleef wachten vóór onze auto. De rest van de week mochten we van haar gezelschap genieten tijdens onze wandelingen. Door (of ondanks?) Tessa hebben we onderweg wild gezien (reeën en een beverrat). Was het uitzicht aan het begin van de week nog sneeuw, uiteindelijk was het stukken beter met elke dag zon tijdens het wandelen. Door de goede zorgen van Ron stond er elke middag een lekker haardvuurtje klaar.
  Bedankt voor al jullie goede zorgen, het lekkere eten, de gezelligheid en de mooie Creuse.

  Wilma en Kor-Johan - (maart/april) 2010

  In 2008 bij jullie de pelgrimstocht gestopt. Nu, twee jaar later,  in Moutier-Malcard de tocht weer opgepakt en in Santiago aangekomen. Dat wilden we jullie even laten weten én dat we de hulp van jullie toen niet zijn vergeten.

  Guus en Nettie
  vanuit Santiago de Compostela

  De mooiste tijd van het jaar hier in la Creuse vindt Ron en wij zijn het daar roerend mee eens! Velden vol paardebloemen, bloesembomen, lekker weer. Dankzij de as spuwende vulkaan kwamen we hier onverwacht terecht; echt geen straf. We voelden ons heel erg thuis hier. Lekker gewandeld, gefietst, maar ook geluierd. Vooral Tessa was heerlijk gezelschap. Door haar jachtinstinct ontdek je nog meer dieren. We hebben heel erg genoten. Dank je wel voor jullie gastvrijheid, vertrouwen en de prima sfeer. We komen zeker nog eens terug om dan echt de allermooiste wandelingen te maken, Ron!

  Marian en Adrie - (april) 2010


   van Paul

en Okkie

  van Riet en Marten


   

In een paar zinnen de ervaringen van een paar dagen opschrijven, is best lastig. Veel indrukken hebben we opgedaan van een voor ons nog onbekende, maar fantastische omgeving. De wandeltochten waren geweldig. Ook die met Tessa was voor ons een nieuwe ervaring die erg leuk was. Jullie huis en gastvrijheid zullen we niet snel vergeten en ook het eten was heerlijk. Wie weet zien we elkaar nog eens terug of misschien met Corrie in Marokko. We hebben genoten, bedankt voor alles.

Frank en Monique - 2008

  Bedankt voor de gastvrijheid en de gezelligheid!. Het lange tafelen en het lekkere eten waren momenten om nooit te vergeten.

  De beenspieren zijn versterkt en we nemen de rugzak mee terug met enthousiasme, moed, weemoed en fijne herinneringen.

  We komen zeker nog een keer langs om de rugzak met nieuwe ervaring te vullen.

  Margreet en Roelf - 2008

  van Herman en Aria - 2009


  We hebben het hier prima naar ons zin gehad! Prachtige wandelingen gemaakt, maar evengoed lekker uitgerust. Heerlijk gegeten. Het was super! Jullie doen er alles aan om jullie gasten te verwennen.

  Koos en Yvonne - 2008


  Vier fantastische dagen, waarin we niet alleen de ons onbekende Creuse hebben ontdekt als prachtig wandelgebied, maar we ons ook welkom hebben gevoeld dankzij jullie warme gastvrijheid, Rons grote kennis van het gebied en Corries geweldige kookkunst. We bewonderen de hartverwarmende wijze waarop jullie invulling geven aan het conept chambre d'hôtes. Elke dag had iets bijzonders!

  Nick en Janet - 2008

  De afgelopen week volop genoten van de gastvrijheid, gezellige avonden, heerlijke maaltijden en prachtige wandelingen. Dit ondanks een paar dagen minder weer. De "Ron-paadjes_ zijn voor ons in ieder geval onsterflijk geworden. We kijken terug op een prachtige week in de Creuse en wellicht tot ziens! Dit omdat het in alle opzichten fantastisch was.

  Hans en Ans - 2007

 

Terug naar startpagina

Wandelen in Nederland

Wandelen in Marokko

Veï Lou Quéri

 Webmaster"Veï Lou Quéri" Chambres et Table d'hôtes en Creuse: Corrie de Hoog -Tous droits réservés © 2007 - Contact: corrieron@wanadoo.fr